KLASIČNA MASAŽA

Pomeni izmenjavo dotika med dlanmi in telesom.

Z manipulacijo (glajenje, gnetenje in tolčenje) površinskih in globokih tkiv posameznih predelov telesa sproščamo mišično napetost celega telesa, ter izboljšamo prekrvavitev in prehranjenost tkiv. Blažimo psihični, fizični in emocionalni stres. Z masažo aktiviramo in pospešujemo procese regeneracije, krepimo imunski sistem, odpravimo glavobol in bolečine v telesu.

Je sprostilna tehnika, ki pomaga telesa, da se znebi škodljivih snovi. Obnavlja porušeno ravnovesje v telesu. Aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnovesje in nas osvobaja stresa.

Z masažo ne lajšamo le trenutnih simptomov ampak odpravimo oziroma preprečimo tudi njihov nastanek in ponavljanje.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Je tehnika več tisočletij starega naravnega zdravljenja in sproščanja celega telesa.

Z njo dosežemo enake učinke kot pri klasični masaži. Razlika med njima je v terapevtskem procesu, pri katerem s pritiskom na točno določene refleksne točke na stopalih in na dlaneh vplivamo na posamezni organ in organski sistem.

Uporabljamo jo kot preventivo pri spodbujanju telesa k samozdravljenja in izboljšanju razpoloženja.

SPROSTITVENA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI

S kombinacijo aromatičnih olj in različnimi masažnimi tehnikami dosežemo popolno sprostitev telesa in duha. Telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije.

ROČNA ANTICELULITNA MASAŽA

Je vrsta masaže, ki je po uporabi tehnik zelo podobna klasični švedski masaži, a se od nje razlikuje po intenzivnosti izvajanja in področju, ki ga obdeluje. Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa in ne obravnava celega telesa, kot ga klasična švedska masaža. Z njo izboljšujemo mikrocirkulacijo in prožnost kože ter učvrstimo vezivno tkivo, pospešimo presnovo ter odvajanje strupenih snovi. Poveča se preskrba kožnega tkiva s kisikom, to pa ima za posledico izboljšano izmenjavo energije v celicah. Pri masaži uporabljamo kakovostna olja in kreme, ki njen učinek podaljšajo in izboljšajo.

MASAŽA Z ZLATOM

Luksuzna masaža z zlatom ali zlata masaža je sprostitvena masaža, ki zajema masažo telesa in obraza. Zaradi bogatih sestavin in čistega 24-karatnega zlata, koža postane svilnato mehka in dobi lep sijaj.

Namenjena je anti-age negi in regeneraciji kože.

Zlato kožo učvrsti, obnavlja in poživlja ter jo ščiti pred neugodnimi zunanjimi vplivi. Luksuzna masaža z zlatom zaradi bogatega energetskega naboja spodbuja življenjsko energijo, daje moč ter vpliva na dobro počutje. Zlato tudi dokazano učinkuje v smislu pomlajevanja kože, glajenja linij in gub ter izboljšanja tonusa kože, zato je nega z zlatom resničen privilegij za kožo.